Heb je zin om in de zomer een aantal schaakpotjes te spelen? Bij Staunton spelen we een zomercompetitie die ook toegankelijk is voor personen die geen lid zijn van onze club.

Wanneer: vanaf 7 juli iedere vrijdagavond tot en met 18 augustus, dus 7 avonden.
Waar: in wijkgebouw D’n Drempel, de vaste speellocatie van SV Staunton, Halewijnstraat 47 te Etten-Leur. De Drempel is helaas 3 weken dicht en daarom wordt er op 4-8, 11-8 en 18-8 in De Linde geschaakt. Wipakker 16, 4872 XH Etten-Leur.
Tijd: begin om 8 uur (inloop vanaf half 8); einde voorzien rond 11 uur (bar dicht 12 uur).
Kosten: om aan het einde ook de winnaars een prijsje te kunnen geven, vragen we per avond 1 euro inleg.
Opzet:
Iedere avond speelt iedereen 3 partijen met een half uur per persoon per partij. Partijen worden bepaald door vrije loting (ongeacht sterkte). Het is niet mogelijk om binnen 5 rondes weer tegen de zelfde speler uit te komen.  De beste 15 resultaten van de 21 partijen tellen mee. De score wordt bepaald via de zelfde puntentabel als het OK.
Op deze manier hopen we het zo interessant mogelijk te maken voor iedereen om een paar avonden in de zomer te komen schaken.
Het is leuk als je kunt laten weten dat je mee wilt spelen zodat we een inschatting hebben van het aantal deelnemers, maar je kan ook gewoon binnenlopen op de avond zelf. Geef jezelf op via: stauntonettenleur@gmail.com
Iedereen die om 19:55 uur binnen is wordt ingedeeld voor die avond.

We hopen jullie te mogen verwelkomen.

Zomerschaakcompetitie 2023