WLC weekendtoernooi Eindhoven

WLC weekendtoernooi Eindhoven

Afgelopen weekend zijn vijf leden van Staunton afgereisd naar Eindhoven om een leuk toernooi te spelen. In totaal 6 rondes verdeeld over drie dagen. Voor Martijn een thuis wedstrijd gezien hij in Eindhoven woont. Voor de rest van ons toch een stukje reizen. Het was een zeer gezellig en geslaagd toernooi.

Staunton 2 versus SG King 3, 11 februari: Onze Wimst

Staunton 2 versus SG King 3, 11 februari: Onze Wimst

Voor vele van ons is het binnenkort weer feest, want het gezellige carnaval staat weer voor de deur! Wij hadden het geluk dat het feest voor ons al eerder begon, want wij mochten gezellig extern schaken tegen SG King. Behalve dat we er een gezellig feestje van hadden gemaakt op het schaakbord was er in hetzelfde gebouw ook een carnavalsfeestje voor jeugd aanwezig, wat een extra feestelijke sfeer gaf.

A CHESSMAS CAROL

<strong>A CHESSMAS CAROL</strong>

’s Avonds rond een uur of acht arriveerde de eerste schakers. Ze we werden van harte welkom geheten door onze charmante gastvrouw en van een drankje voorzien. Het heden en verleden vielen deze avond samen en tijd zoals we het kennen bestond even niet. Oud schakers zoals Dick Pouwels , Ron de Veen en Huub Martens uit Chessmas-past waren gekomen om herinneringen op te halen en anekdotes te delen met elkaar en de schakers van Chessmas-present.